Kwaliteit en continuïteit

Pico Bello kan uitpakken met een grote klanttevredenheid. Dat kan u zelf lezen bij de testimonials van enkele klanten. En daar zijn we natuurlijk blij om.

Maar onze grote klanttevredenheid is niet toevallig. Twee zaken staan in onze dienstverlening centraal: kwaliteit en continuïteit.

Met u en onze medewerkers gaan we volgende engagementen aan:

  • Onze medewerkers worden zorgvuldig gekozen. We bekijken hun referenties en testen hen uitgebreid. Op die manier bent u zeker dat we u een competente huishoudhulp of poetshulp sturen.

  • We behandelen onze medewerkers met respect. We bieden hen een luisterend en geven ze de kans om elkaar te ontmoeten. Poetsen is vaak een zware taak. Het doet deugd om er eens met iemand over te kunnen praten.
  • We stellen ons naar onze medewerkers ook flexibel op als het op hun werkuren aankomt. We zorgen ervoor dat de verhouding tussen hun familiaal leven en job goed in evenwicht is. Daar zijn ze blij om. En zo vermijden we een groot personeelsverloop, zoals bij veel andere bedrijven.
  • Om die reden kunnen we u ook een beperkte wachttijd en een continuïteit garanderen. U bent er dus zeker van zijn dat u altijd geholpen wordt.
  • Zelfs als onze medewerker ziek of met vakantie is, is er vervanging geregeld. Om dat uiterst efficiënt en snel te organiseren, zijn we uitgerust met een performante geautomatiseerde planning module. Zo wordt u automatisch per sms verwittigd indien uw huishoudhulp of poetshulp verhinderd is om te komen werken.
  • We zorgen dat de juiste medewerkers op de juiste plaats terechtkomen. Want het moet klikken tussen uzelf en onze medewerker. Daarom vragen we u in een eerste kennismakingsgesprek altijd wat u precies van Pico Bello verwacht.
  • We luisteren op elk moment graag naar uw opmerkingen of noden en kijken samen hoe we eventuele verbeteringen kunnen aanbrengen.
  • Ten slotte nemen we het paperassenwerk altijd op onze schouders. Dat betekent dat u zich van alle administratie niets hoeft aan te trekken. Als dat geen luxe is.

Neem contact op »