Testimonials Pico Bello medewerkers

Getuigenissen Pico Bello dienstencheques

Medewerkers aan het woord

Aysen, 39 jaar

Mensen onderschatten soms hoe zwaar schoonmaken kan zijn. Soms ben ik ook een hele dag alleen aan het werk. Dan verlang je echt om ’s avonds met iemand te praten.

Pico Bello begrijpt dat. Ze vragen soms hoe het was. Ze zijn geïnteresseerd. En ze luisteren ook als ik klachten heb. Een keer was een klant erg boos op mij. Ik had nochtans geen grote fouten gemaakt. Pico Bello heeft de klant duidelijk gesteld dat ze mij op een respectvolle manier moeten behandelen. Het is nog steeds niet mijn favoriete post, maar ze zijn er nu wel vriendelijker tegen mij.

Maria, 58 jaar

Hoe ik bij Pico Bello ben beland? Het bedrijf waarbij ik werkte moest afvloeien, en dan sneuvelen al snel de ouderen. En wie neemt ouderen in zijn bedrijf? Wel, Pico Bello dus. Ik ben trouwens niet de enige. We zitten met enkele zestigplussers in het team. De meeste komen uit een vergelijkbare situatie als ik.

Ik werk nu al een klein jaar bij Pico Bello. Er zijn mindere dagen, maar ze zijn gelukkig zeldzaam. Met sommigen klanten heb ik een band. We praten over meer dan het werk alleen. En hoewel het best een lastige job kan zijn, is het ook erg afwisselend.

Lees de testimonials van enkele klanten »

Verzenden

 

 

Werken bij Pico Bello? Bel of sms ons 0475 71 36 83!
En wij bellen jou gratis terug.

 

Strijkhulp, huishoudhulp en strijkhulp nodig in groot Temse?

dienstenchequesbornem.be
dienstenchequeskruibeke.be
dienstenchequessint-niklaas.be
dienstenchequestemse.be
huishoudhulpbornem.be
huishoudhulpkruibeke.be
huishoudhulpsint-niklaas.be
huishoudhulptemse.be

Pico Bello, wij poetsen in de regio’s Temse, Bornem en Sint-Niklaas.

PoetshulpStrijkatelierJobsTestimonialsSchoonmaak kantoor en bedrijfContact