Testimonials

Vraag poetshulp bij Pico Bello met dienstencheques! En leven wordt veel makkelijker...

Eveline, 34 jaar, Temse

Ik ben sinds kort mama van drie kinderen. Ik combineer het mama zijn bovendien met een parttime job als bediende in de industriële sector. Omdat de combinatie van drie kindjes met een job veel van mij vraagt, hebben mijn man en ikzelf besloten een huishoudhulp aan te vragen.

Eerlijk? Ik blijf het een beetje vreemd vinden dat een vreemd persoon plots in mijn huis komt ronddwalen. Maar tot hiertoe is alles vlot verlopen. Pico Bello heeft ons in een kennismakingsgesprek uitdrukkelijk naar onze wensen gevraagd. Daarna hebben ze een huishoudhulp voorgesteld in wie we graag ons vertrouwen stelden.

Ik ben er meestal niet wanneer ze langskomt. Maar toch merk ik dat ze discreet te werk gaat. Daar ben ik echt blij om. En het werkt ook in twee richtingen: omdat zij haar werk goed doet, geven wij haar ook vrijheid. Als ze bijvoorbeeld een keertje op een andere dag wil komen werken, maken we daar geen probleem van.

Lut, 71 jaar, Bornem

Binnenkort word ik 72 en ik ben nog steeds gezond. Ik mag dus niet klagen. Maar ik heb mijn leven lang moeten wassen en koken. Dan is het leuk als iemand je een beetje kan helpen.

Mijn huishoudhulp, zelf niet van de jongste trouwens, komt twee keer per week een paar uurtjes in de ochtend werken. Soms gaat ze om inkopen, soms doet ze mijn afwas of de strijk of kookt ze. Ik kan niet vergelijken met andere bedrijven, want dit is nog maar de eerste keer dat iemand mij komt helpen. Maar ik ben er in elk geval gelukkig mee.

Lees de testimonials van enkele medewerkers »

Verzenden

 

 

Vragen? Bel of sms ons 0475 71 36 83!
En wij bellen jou terug.

 

Huishoudhulp en strijkhulp nodig in het Waasland?

dienstenchequesbornem.be
dienstenchequeskruibeke.be
dienstenchequessint-niklaas.be
dienstenchequestemse.be
huishoudhulpbornem.be
huishoudhulpkruibeke.be
huishoudhulpsint-niklaas.be
huishoudhulptemse.be

Pico Bello, meer dan uw poetshulp alleen.
 
PoetshulpStrijkatelierJobsTestimonialsSchoonmaak kantoor en bedrijfContact