Waarom?

Kwaliteit en continuïteit

Pico Bello kan uitpakken met een grote klanttevredenheid. Dat kan u zelf lezen bij de testimonials van enkele klanten. En daar zijn we natuurlijk blij om.

 

Kwaliteit

We selecteren onze medewerkers zorgvuldig. We testen niet alleen hun praktische vaardigheden vooraf, we proberen ook zo goed mogelijk hun antecedenten na te gaan, o.m. door het opvragen van referenties. Vele kandidaten worden door bestaande werknemers aangebracht, wat stevige garanties biedt: je weet wie je in huis haalt.

Continuïteit

Het grootste probleem in de sector van dienstencheques is absenteïsme en verloop. Pico Bello is een familiaal bedrijf. Iedere medewerker heeft rechtstreeks en zo vaak hij wil contact met de bedrijfsleiding. Een luisterend oor is ontzettend belangrijk. Een snelle oplossing voor problemen is dat evenzeer. Dat bindt werknemers, en we zijn er trots op dat meerdere collega’s reeds jaren voor ons bedrijf werken. Iedereen heeft bij ons een contract van onbepaalde duur. Geen dag-of weekcontracten die bij interim bedrijven schering en inslag zijn. Tenslotte krijgt elke collega de kans om werk optimaal te combineren met het privéleven. Dat is essentieel voor de motivatie, en de beste remedie tegen absenteïsme.

Persoonlijke relatie met de klant.

Pico Bello wil al zijn klanten kennen. Zodat we ze optimaal kunnen bedienen. Daarom komen we altijd eerst even bij U langs voor een kennismakingsgesprek, zodat we goed kunnen inschatten wat Uw wensen zijn. Het laat ons ook toe een poetshulp voor te stellen die qua temperament en mentaliteit bij U past. Het moet immers “klikken”. Dit is enorm belangrijk voor de motivatie, de kwaliteit en de continuïteit. Tenslotte wordt elke huishoudhulp door ons persoonlijk aan U voorgesteld vooraleer het contract een aanvang neemt.

Vervanging bij afwezigheid

Bij afwezigheid van Uw hulp doen we ons best om in vervanging te voorzien. Praktisch is dat helaas niet altijd haalbaar. Opgelet : U dient ZELF de vervanging aan te vragen, omdat niet alle klanten vervanging willen. Onze hulpen moeten zelf hun klanten verwittigen bij ziekte. Dat symboliseert hun betrokkenheid en verantwoordelijkheid bij het in stand houden van een optimale klantenrelatie.

Verzenden

 

 

Pico Bello, meer dan poetshulp alleen

 

Uw Strijkhulp, huishoudhulp en strijkhulp regio Waasland.

dienstenchequesbornem.be
dienstenchequeskruibeke.be
dienstenchequessint-niklaas.be
dienstenchequestemse.be
huishoudhulpbornem.be
huishoudhulpkruibeke.be
huishoudhulpsint-niklaas.be
huishoudhulptemse.be

Pico Bello, het dienstencheques bedrijf in uw buurt!

PoetshulpStrijkatelierJobsTestimonialsSchoonmaak kantoor en bedrijfContact